Een luxe motorjacht huren doet u hier

11-07-2024

Onze vloot

In onze jachthaven in Sneek ligt de vloot die wij verhuren. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van Linssen Yachts. Onze gehele vloot bestaat dan ook uit jachten van dit prachtige Nederlandse merk. Wij garanderen dat onze jachten in showroomconditie verkeren, aangezien ze slechts enkele jaren worden verhuurd voordat ze worden vervangen door nieuwe Linssen jachten. Zo kunnen wij u jachten van de hoogste kwaliteit en in uitstekende staat aanbieden.

Onze jachten variëren in grootte. Afhankelijk van het aantal personen waarmee u op vakantie gaat, kunnen wij u een geschikt jacht aanbevelen. Wij bieden jachten aan voor 2 personen, 2 tot 4 personen en 2 tot 6 personen. Bovendien maken wij in onze vloot onderscheid tussen jachten die geschikt zijn voor de zee en jachten die beter geschikt zijn voor rustigere vaarwateren.

De vaarroutes vanuit onze jachthaven in Sneek

Sneek, gelegen in het hart van Friesland, is de ideale uitvalsbasis voor prachtige vaarroutes. Een jacht huren in Sneek bij Sanzi Yacht Charter is dan ook een uitstekende keuze om Friesland te verkennen. Vanuit Sneek heeft u de keuze uit diverse routes langs Friese dorpjes, historische steden en mooie meren. Met een luxe motorjacht uit onze vloot kunt u verder dan de directe omgeving van Sneek. U kunt met onze motorjachten bijvoorbeeld de Lits-Lauwersmeerroute, de Turfroute of zelfs de Elfstedentocht varen. U kunt alle kanten op vanuit onze jachthaven. Plekken als Heeg, Stavoren en Terherne zijn in het watersportseizoen populaire plekken.

Een luxe vaarvakantie

Een mooie, luxe vaarvakantie in Nederland begint bij Sanzi Yacht Charter. Sneek is een goede locatie in Friesland om een jacht te huren, een provincie die bekendstaat als watersportparadijs van Nederland. Bij Sanzi Yacht Charter bieden wij een breed scala aan luxe jachten voor de verhuur aan. Vaar met een van onze motorjachten en ontdek de bestemmingen die u graag wilt bezoeken. Op onze jachten ervaart u vrijheid en ontspanning, met elke dag nieuwe mogelijkheden. Met een jacht van Sanzi Yacht Charter ontsnapt u aan de hectiek van het dagelijkse leven en geniet u van de vrijheid op het water. Voor een echt luxe vaarvakantie kunt u ook een luxe jacht huren met bemanning.

Een luxe motorjacht huren bij Sanzi Yacht Charter

Huur een luxe motorjacht bij Sanzi Yacht Charter en beleef uw vakantie vanaf het water. Een luxe motorjacht huren zorgt voor het ultieme vakantiegevoel, zelfs als u onderweg bent kunt u ontspannen en genieten van alles wat er om u heen op het water gebeurt. Bij Sanzi Yacht Charter hebben we de jongste en meest luxe jachten van Nederland in verschillende prijsklassen. Zo is er altijd wel een geschikte jacht waar u mee op vakantie kunt. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.