Motorjacht huren Friesland voor 6 personen

06-05-2024

Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, ontspanning op het water of genieten van rust en de mooie natuur, een jacht huren in Friesland biedt het allemaal. Een vaarvakantie in Friesland is perfect voor een uitje met het gezin, familie of vrienden. In deze blog gaan we dieper in op het huren van een motorjacht voor 6 personen in Friesland. We geven u praktische tips en inspiratie om een onvergetelijke reis te maken. Direct een motorjacht huren? Boek dan via onze website of neem contact met ons op.

Voorbereid op reis

Voordat de reis begint, is het belangrijk om de reis goed te plannen. Als u een jacht hebt uitgekozen die past bij uw behoeften, is het tijd om de vaarroutes te bepalen. Uiteraard kan de route altijd nog gewijzigd worden, maar het is handig om vooraf een plan op te zetten. Plan een route naar plekken die u graag wilt bezoeken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door middel van de Waterkaarten App. Eventueel kunt u vooraf een ligplaats reserveren, zodat u niet voor verassingen komt te staan bij het bezoek. Zeker in het hoogseizoen wordt dit aangeraden in Friesland. Als u nog geen jacht hebt gehuurd, is het verstandig dit zo snel mogelijk te doen. Vooral in het hoogseizoen zijn jachten ontzettend populair voor de verhuur en kunnen ze snel volgeboekt zijn.

Tips voor een geslaagde vaartocht met Linssen Yachts

Een jacht huren in Friesland? Goede keuze! Als u de huur hebt vastgelegd, dan kan er bijna niets meer misgaan. We willen graag wat tips meegeven om uw avontuur met een motorjacht uit onze vloot tot een succes te maken. 

 
Vaar rustig
Neem de tijd om te genieten van het landschap en de rust op het water. Friesland staat bekend om de mooie natuur, dus neem vooral de tijd om dit te bewonderen. Zo komt u helemaal tot rust.
 
Wees flexibel
In het hoogseizoen verwacht u prachtig weer, maar Friesland is en blijft Nederland. Wees dus flexibel met de planning. Zorg dat u voorbereid bent op verschillende weersomstandigheden. 
 
Verken de dorpen
Een motorjachtvakantie in Friesland is niet compleet zonder de mooie dorpjes te hebben verkend. Leg de boot aan en verken de dorpjes welke u onderweg tegenkomt. 
 
Proef lokale gerechten
Friesland staat bekend om heerlijke gerechten als suikerbrood, Fryske dumkes en Friese droge worst. Breng een bezoek aan de lokale markten of restaurants en geniet van deze lekkere delicatessen. 
 
Veiligheid voorop
Ten slotte staat veiligheid natuurlijk altijd voorop. Zorg ervoor dat u bekend bent met de vaarregels in Friesland en neem veiligheidsmaatregelen aan boord. Bij de verhuur van een van onze jachten zullen wij ook de nodige informatie geven. Als u daarna nog vragen heeft, mag u die altijd stellen. 
 
Dit waren een aantal tips voor uw vaartocht. Friesland heeft veel te bieden, dus u vermaakt u wel tijdens de vakantie. Bezoek plekken als Sneek, Leeuwarden, Sloten en Nationaal Park De Alde Feanen en ontdek Friesland vanaf de allermooiste kant, namelijk vanaf het water.
 

Een motorjacht huren voor 6 personen in Friesland bij Sanzi Yacht Charter

Bent u nog op zoek naar een motorjacht voor 6 personen in Friesland, welke u kunt huren deze zomer of wellicht al voor volgende zomer? Dan bent u bij Sanzi Yacht Charter op het juiste adres. Wij zijn gevestigd is hét hart van de watersport, namelijk in Sneek. Vanaf hier kunt u alle kanten op om Friesland te ontdekken. In onze vloot zit een divers aanbod aan jachten van het merk Linssen Yachts, zodat er altijd een jacht is dat bij uw behoeften past. Een jacht huren in Friesland? Dan moet u bij Sanzi Yacht Charter zijn!